Virksomhedslokaler.info

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lokaler til leje i Område ikke angivet

140 m2 butik i Område ikke angivet til leje

Butik til leje i København

Lejemålet

Butikken på 140 m2 er indrettet med stort salgsareal mod gaden med eksponeringsmuligheder i fire store vinduespartier samt glasskydedør. Der er i baglokalerne et personalekøkken, toilet og lager.

Hele butikken blev istandsat ved nuværende lejers indflytning og fremstår med moderne poleret betongulve, glasvægge og matchende inventar. Alt i alt en meget lækker og stilren butik, klar til ibrugtagning, da butikken i sin nuværende form, matcher særdeles godt hvad de fleste butikker stiler efter i både udtryk og indretning.

Lejemålet/afståelsen overtages med inventar, lys, Sonos system osv. efter aftale. Afståelsessum for inventar er kr. 300.000.
Bindingsperioden for indtrædende lejer på nuværende lejekontrakt til 30. september 2024. Indtrædende lejer skal godkendes af udlejer.

Anvendelse

Lejemålet er godkendt til detail (anvendelseskode: 322) jf. BBR.
Ændring af anvendelse vil kræve godkendelse fra udlejer og København kommune.

Din erhvervsmægler i Norden.
[xxxxx] Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen.

Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle typer køb/salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi håndterer alle typer transaktioner af kommercielle ejendomme, herunder boligudlejningsejendomme, kontor, lager/logistik, byggerette...