Virksomhedslokaler.info

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lokaler til leje i Dragør

48 m2 kontor i Dragør til leje

Attraktive kontorlokaler på A.P. Møllers Allé i Dragør

Velkommen til det attraktive område på A.P. Møllers Allé i Dragør, blot 14 km fra Rådhuspladsen. Her er der kontorer, lagerlokaler, produktionsfaciliteter, værksteder til håndværkere, forretninger og showrooms, træningscentre og klinikker.

Ledige kontorer fra 18 til 282 m2 - alle beliggende på 1. sal med smuk udsigt, blandt andet over åbne marker.

OBS - Mulighed for leje af medfølgende lager på 37 m2.

Nærmeste nabo er Københavns Lufthavn med metro, tog, motorvej og Øresundsbroen. Valgt af flere end 150 virksomheder, der tæller iværksættere, unge vækstvirksomheder, etablerede og eksporterende firmaer, så du kommer tæt på nye, potentielle kunder.

Bygningerne i erhvervsområdet har gode parkeringsforhold og lejemålene kan skaleres op og ned i størrelse efter dine ønsker.

Indretning

Pæne og velindrettede kontorer med gode fællesfaciliteter såsom terrasse, toiletter og store fælles køkkener samt mødelokale. Ejendommene er bygget i 2004 med højt til loftet og har store vinduespartier med lys, luft og rummelighed.
Alle kontorer er med massive parketgulve og med egen glasfacade samt dør. Alle kontorer har adgang til fællesområderne. Der er herudover mulighed for at parkere udenfor uden ekstra omkostninger, og der er mulighed for at oplade el-biler.

Din erhvervsmægler i Norden.

[xxxxx] Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbran...