Virksomhedslokaler.info

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lokaler til leje i Gelsted

563 m2 andet i Gelsted til leje

Gennemrestaureret stationsbygning med kombineret bolig og erhverv

Efter en 2 år lang gennemgribende restaurering, forestået af nuværende ejer, Realdania By & Byg, er den tidligere stationsbygning med tilhørende stationsforstanderbolig i Gelsted nu klar til nye aktiviteter, og indeholder 174 m2 erhverv i stueplan, lager og kælder , og 156 m2 tilhørende bolig på 1. sal, samt 134 m2 uopvarmet lager.

Da det har været vigtigt for Realdania By & Byg at bevare kulturarven, har hovedteamet i den omfattende restaurering været at genskabe så meget af bygningen som muligt, både i forhold til materialer og farvevalg. Taget er skiftet med nye tagsten magen til de oprindelige, alle vinduesrammer er repareret og nymalet, forsatsvinduer har fået skiftet håndtag fra stål til messing, træværk i lokalerne er genskabt, bænke i den tidligere ventesal er bevaret, og væggene er skrabet i bund, for at finde de oprindelige farver på væggene, som dernæst er benyttet. I boligen er det oprindelige køkken bevaret, og malet så det fremstår pænt og tidssvarende, og bordpladen er blevet hævet, så det passer til nuværende køkkenbordhøjde. I forbindelse med køkkenet, er der etableret mindre viktualierum. Generelt har både arkitekter og konservatorer, med stor succes, haft fokus på at bevare det oprindelige udtryk sammenholdt med, at ejendommen er gjort nutidig i forhold til benyttelse af både erhvervslokalerne og boligen.

Erhvervslokalerne indeholder stor hall/storrumskontor i den tidligere ventesal, 2 kontorer/mødelokaler, køkken, 2 toiletter og ...