Virksomhedslokaler.info

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lokaler til leje i København S

84 m2 butik, showroom i København S til leje

Butik /Showroom.

84 m2 på Englandsvej 2 ,st. th 2300 København S

Skab den bedste oplevelse for dig og dine kunder i dette gode butikslokale på en af Amagers centrale sidegade, tæt på Amagerbrogade. Her er der gode muligheder for at skabe de perfekte rammer for lige præcis den butik du ønsker. Lejemålet har i mange år fungeret som frisør. Du kan også lavet et andet godt butikskoncept, Lejemålet er meget anvendeligt til mange former for detail, tøj, sko, ejendomsmægler, arkitekt, showroom mm.

Erhvervslejemålet ligger i gadeplan med flot stor to delt facade og det første man møder, når man træder ind i butikken, er et stort lyst og åbent lokale. Store vinduer fra gulv til loft i indgangspartiet skaber en lys og imødekommende stemning. Når man er kommet ind i butikken, mødes man af et stor fint lokale med adgang op til den store lyse bagbutik hvor man kunne etablere prøverum eller vaskepladser til en frisørsalon. Vinduerne ud mod gården bidrager til den åbne og lyse stemning. Derudover har lejemålet også sit eget køkken/personalerum og toilet.

Din nye butik kommer til at ligge på en af Amagers mest levende gader, Englandsvej, som er knudepunkt for en masse menneskers færden. Området omkring butikken byder både på hyggelige og lækre kaffebarer, caféer og restauranter, men også gode grønne arealer som Englandsparken og Sundbyøster Kirkegård. Transportmulighederne til lejemålet er også fine, da der kører både bus og metro næsten lige til døren.

Kom fo...