Virksomhedslokaler.info

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lokaler til leje i København S

148 m2 butik i København S til leje

Flot butik på Amagerbrogade.

Skab den bedste oplevelse for dig og dine kunder i dette flotte butikslokale på en af Amagers centrale hovedgader. Her er der gode muligheder for at skabe de perfekte rammer for lige præcis det butikskoncept, som du går og drømmer om at have .

Din nye butik kommer til at ligge på en af Amagers mest levende gader,
Amagerbrogade, som er knudepunkt for en masse menneskers færden. Området omkring butikken byder både på hyggelige og lækre kaffebarer, caféer og restauranter, men også gode grønne arealer som Englandsparken og Sundbyøster Kirkegård.

Erhvervslejemålet ligger i gadeplan, og det første
man møder, når man træder ind i butikken, er et
stort lyst og åbent lokale. 4 store vinduer fra gulv til loft i indgangspartiet skaber en lys og imødekommende stemning. Når man er kommet ind i butikken, mødes man af et stort indbydende lokale hvor det bagerste niveau ligger i et hævet niveau som giver ekstra godt udsyn udover butikken. Derudover har lejemålet også sit eget køkken og toilet.

Transportmulighederne til lejemålet er også fine, da der kører både bus og metro næsten lige til døren.
Kom forbi og mærk den gode stemning, som lige præcis denne del af Amager og Amagerbrogade tilbyder.
Kereby er Små Lejemål til Store Drømme

Tæt på natur, vand og Indre By
På den anden side af Langebro ligger Amager. En ø fyldt af muligheder, med Amagerbrogade som hovedfærdselsåre, Amager Fælled i Vest og Amager Stran...