Virksomhedslokaler.info

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lokaler til leje i Albertslund

1269 m2 kontor i Albertslund til leje

Eneste opsagte kontorlejemål i ejendommen

Stort nyistandsat kontorlejemål på 1. sal med mulighed for let lager eller showroom.

Området:
Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm.

Herstedvang 10-14 blev bygget i 1987 og fremstår fortsat pæn og præsentabel med store glasindgangspartier, fælles kantine i stilfuld indretning og fuldt møblerede mødelokaler, som Lejerne efter aftale gratis kan gøre brug af.

Ejendommen er samlet på 20.013 m² og er i juli 2024 over 95% udlejet, til blandt andre If forsikring, Fagerhult, Sandvik, Novo Nordisk, Uddannelsessekretariatet, Dunlop m.fl.

Lejemålet:
Lejemålet tilgås via et pænt glasindgangsparti, som deles med de øvrige lejere i opgangen. Lejemålet udgør hele 1. salen, mens 2. salen er delt op i 3 lejemål til Trebo ApS, If Skadeforsikring og Zonith A/S. Lejemålet kan både tilgås via elevator og trappe.

Nuværende lejer har boet i lejemålet siden 2012, men har løbende holdt lejemålet ’up-to-date’ med udskiftning til LED-belysning og nyt klimaanlæg i 2021. Lejer har indrettet sig en med kombination af storrumskontor, aflukkede kontorer og mødelokaler, samt lager, som ligger op ad elevatoren. Lejemålet fremstår lyst og åbent med glasvægge ind til flere af kontorerne, lyst trægulv i gangarealet, og sortnisterede tæppefliser i kontorerne.