Virksomhedslokaler.info

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lokaler til leje i Nørrebro

90 m2 butik i Nørrebro til leje

Nyistandsat butik UDEN BINDING

Nu har du muligheden for at etablere din forretning i et charmerende og nyistandsat butikslokale, perfekt placeret på den populære Rantzausgade i hjertet af Nørrebro.

Lejemålet overtages i fuldt moderniseret stand med nye linoleumsgulve i butikken, nymalede vægge og et nyt tekøkken, hvilket skaber en frisk og imødekommende atmosfære. Dette gør det nemt at indrette lokalet, så det passer perfekt til netop dit koncept, uanset om det er en tøjforretning, en vintagebutik eller en interiørbutik.

Beliggende på den livlige Rantzausgade er lejemålet omgivet af et attraktivt mix af specialforretninger, hyggelige caféer, barer og restauranter, som bidrager til et pulserende nærmiljø.

Med offentlig transport lige ved døren, herunder busforbindelser og metrostationerne Nuuks Plads og Nørrebros Runddel i kort afstand, er der let adgang for både kunder og medarbejdere. Desuden ligger den historiske og stemningsfulde Assistens Kirkegård lige bag lokalet og tilføjer et grønt og fredfyldt element midt i byens travlhed.

Her får du fleksible vilkår uden binding og med kort opsigelse..

Kereby er Små Lejemål til Store Drømme.