Virksomhedslokaler.info

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lokaler til leje i Aabenraa

217 m2 kontor, klinik, showroom i Aabenraa til leje

Velbeliggende erhvervslejemål i Aabenraa med gode parkeringsforhold

Vi tilbyder nu en unik mulighed for at leje et yderst velbeliggende erhvervslejemål på Møllemærsk 24, 6200 Aabenraa.

Dette attraktive lejemål er ideelt placeret ved en af indfaldsvejene til Aabenraa by, med kort afstand til både centrum og havnen. Det er derfor en oplagt mulighed for virksomheder, der ønsker en central placering med nem adgang til både byliv og transportfaciliteter.

- Åbent og Regulært Lejemål: Lokalerne er lyse og rummelige, hvilket giver rig mulighed for en fleksibel indretning tilpasset din virksomheds behov.
- Perfekt til Klinik eller Kontor: Med sin alsidige indretning er lejemålet velegnet til en række forskellige erhverv, herunder klinikker, kontorer eller andre professionelle formål.
- Fremragende Synlighed og Tilgængelighed: Beliggenheden ved indfaldsvejen sikrer maksimal synlighed og let adgang for både medarbejdere og kunder.
- Gode Parkeringsforhold: Lejemålet har fremragende parkeringsfaciliteter, hvilket gør det bekvemt for både ansatte og besøgende.