Virksomhedslokaler.info

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lokaler til leje i Rødovre

1420 m2 lager i Rødovre til leje

KONTOR, LAGER OG PRODUKTION

- Nuværende ejer har drevet succesfuld virksomhed på adressen gennem flere år, men er nu vokset ud af ejendommens fysiske rammer.

- Ejer har udført en omfattende indvendig istandsættelse efter alle kunstens regler. Derudover er alle døre og vinduer udskiftet. Eneste udestående er ejendommens eternittag, som står for en udskiftning inden for de kommende år.

- I dag er en stor del af bygningens stueplan kontor og en mindre del er lager og produktion. Denne fordeling kan ændres så lager/produktionsdelen øges markant.

- Kontorerne er etableret med lette vægge og kan let nedtages for at give plads til værksted eller produktion.

- En vareelevator giver adgang mellem underetage, stueplan og det forhøjede stueplan i bygningen

- I bygningens underetage er etableret kantine med bordfodbold, projektor, lounge, møderum, bad og omklædning, vaskerum og fyrrum.

- Beliggenheden på Valhøjs Alle i Rødovre er centralt og nemt at komme til/fra for kunder, leverandører og medarbejdere.

- På den ene side af bygningen deles indkørsel med naboen og den anden side af bygningen er opsat hegn.

- Siden Irmabyen for alvor etablerede sig i nord for erhvervskvarteret, har det haft en positiv indflydelse på erhvervskvarteret og virksomhederne der etablere sig her.